Muurteksten

muurtekst

Muurteksten zijn een unieke categorie binnen het spectrum van de muursticker. Waar muurstickersmeestal een mooie, stijlvolle of speelse afbeelding uitbeelden, zijn muurteksten in staat iedere kamer in uw huis verfraaien met een mooie tekst. Net als bij andere soorten muurdecoratie is er voor iedereen wel wat wils te vinden. Zo kunt u bij Muurplakkers uit een brede selectie t kiezen van inspirerende quotes, mooie gedichten, levensmotto’s of diepgaande teksten waarmee u de muren kunt verfraaien. Dit is niet alleen erg handig om leuke ideeën op te doen, maar helpt u ook om te bepalen wat u nu precies belangrijk vindt bij het decoreren van uw woning. Kies dus niet zomaar een muurtekst omdat hij op het eerste oog erg pakkend lijkt, maar kijk goed of hij ook bij de rest van uw karakter en uw interieur aansluit.

Een muurtekst is in iedere ruimte van uw woning te plaatsen, omdat er zoveel verschillende variaties mogelijk zijn. Zo passen speelse varianten bijvoorbeeld erg goed op de kinderkamer, terwijl u zelf wellicht wel uw slaapkamer wat romantischer wilt maken met een liefdestekst. Er zijn varianten van een enkel woord, die het bijvoorbeeld heel erg goed doen in de keuken om iets aan te wijzen, tot zeer uitgebreide muurteksten in de vorm van een prachtig gedicht die de lezer een tijdje in vervoering laat.

Bij muurteksten van Muurplakkers is er altijd wel een ontwerp te vinden dat bij u aansluit. Een goed voorbeeld zijn bijvoorbeeld de klassieke quotes van Chanel en Marilyn Monroe, die het erg goed doen bij dames. Ook is het mogelijk om voor een zeer populaire quotes te gaan die momenteel erg geliefd zijn bij tieners. Andere goede voorbeelden zijn de muurteksten over liefde die de romanticus bij de lezer naar boven zullen brengen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeven deze producten geen gewone muurstickers met tekst te zijn die alleen maar de muren kunnen opfleuren. Ze zijn namelijk tot veel meer in staat. Ze kunnen de persoon die het leest aanzetten, inspireren, in extase brengen of juist kalmte geven.

Een mooi overzicht van alle muurteksten is hieronder aan te treffen. Uiteraard geldt bij net als bij de normale muurstickers, dat  muurteksten ook tot de voordeligste muurdecoratie van Nederland en België behoren en van de hoogste kwaliteit gefabriceerd zijn. Wij wensen u alvast veel plezier bij het selecteren van een prachtige muurtekst die het best bij u past. Net als het plakken ervan is ook de selectie van muurteksten namelijk een prachtige manier om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Voorbeelden

marilyn monroe muurtekst

muurtekst4muurtekst3

muurtekst2